Опънати тавани Монтаж

Опънати тавани Монтаж

Stretch тавани или декоративни пана не изискват обширен инсталация усилия. Изискването за само подготовка за дърво в рамка сгради е, че стените, тавана или на покрива, и ел.инсталация трябва да бъде завършена преди да започне инсталацията. Таванът или стена, която ще бъде зад мембраната не е нужно да бъде напълно завършен, но всяка по-нататъшна работа по тези участъци ще изисква професионален отстраняването на мембраната, или на повърхността не може да бъде постигнато. не се изисква почистване Post-инсталация, като инсталация опънат таван не изисква лепило материали, цимент или боя. Процесът на инсталиране на тавана продукти опънати е опростена и лесна. Мембраните, опънат таван обикновено са удължени с ~ 6% по време на инсталационния процес. Това гарантира, че мембраната ще остане фиксирана и няма да се изкриви.

Инсталацията изисква някои основни специално оборудване. Това включва шпатули, скоби, въздушен нагревател и прилагане пръстени.

Шпатули се използват за поставяне или сваляне на участък таван мембраната на пистата.

Допълнителни инструменти и оборудване са скоби и въздушен нагревател, които се използват по време на подготовката на инсталацията, и прозрачни пръстени, които се използват за засилване на участък таван материал около тръбите или осветителни тела. Това е всичко, което трябва.

Първата стъпка от подготовката е да се разграничавам от местата на коловоза, по стените, за да правилно позициониране на таван или стена мембрана. Инструментите, които обикновено се използват за тази цел, са лазерни нива или дори обикновен тебешир. Маркировката излитане трябва да се направи така, че марката представлява непрекъсната линия.

Второ, рамки (писти) за всички вътрешни и външни ъгли на тавана на участък трябва да бъде приложен. Тези записи могат да се режат на място, но това е по-чист, по-бързо, и по-надеждни, за да използвате парчета, които са предварително изрязани от Laqfoil според оформлението на стаята, и се изпращат за инсталатора. Всички остри ръбове трябва да бъдат ръчно подадена за предотвратяване на съкращения или пробиви към мембраната.

Трето, мембраната трябва да се разопакова внимателно, като се избягва докосването всякакви мръсни или незащитени етажа, инструменти и др Мембраната трябва да остане чист през цялото време.