Опънати таван – какво е това?

Тавани предоставя четири основни типа на опънати Таван продукти: опънати тавани, Опънати плочки таван, декоративни пана, както и 3D инсталации. Ние също така предоставя Опънати аксесоари тавана.

Stretch тавани е отличен и отличителен инструмент за подобряване на външния вид и усещането за дом или офис. Въпреки това, в нашето ежедневие ние сме склонни да търсят по-често да се стените ни. Имаме идеалното решение с нашите декоративни пана, които използват Stretch тавани технология, за да се подобри и оживяване на стените на стаите, където живеят, работят, или игра.

Може да се направи и инсталиране на декоративни пана от всякакъв цвят и да завърши на разположение за да се простират на тавана. Ние може да се прилага всеки модел или изображение на панела, винаги кетъринг за конкретни възможности за избор и вкусове на нашите клиенти. Независимо дали искате да има стена, която изглежда да гледат към тропически плаж или такава, която показва изглед мезонет на градския хоризонт, ние можем да го направим за вас. А декоративен панел стена може да бъде осветен, което ви дава добавена опцията на специални светлинни ефекти. То не трябва да се покрие цялата стена; декоративно пано може да превърне пространството между два прозореца, от страната на стълбище, или дори с плъзгаща се врата във вълнуващо фокусна точка за стаята. Той може да покаже нещо от всепризнатия парче на високото изкуство или произведение от топ фотограф за снимка, която има специална сантиментална значение за вас или вашите близки.